WordPress Premium Themes

Der findes mange flotte temaer der er gratis, bl.a. på TopWPThemes og via WordPress backend. Men skal du have en virkelig flot og seriøs hjemmeside, så kan det være en god idé at afsætte lidt penge til et Premium Theme. Ofte er kildekoden lidt mere overskuelig, hvilket kan gøre det nemmere for dig at rette i den. Samtidig er der også flere features integreret i et Premium Theme, så du ikke er nød til at installere diverse plugin og rette i kildekoden, som måske var påkrævet med et gratis tema.

Har du problemer med dit tema, kan du ofte også få support fra tema udbyderen. Det kan være lige fra hvordan du skifter baggrund, til hvordan du laver en galleri side og lign. Nogen Premium Themes har også et forum tilknyttet, hvor du derigennem kan få hjælp. Så vil du have et professionelt tema, som ofte er mere brugervenligt end de gratis temaer og mulighed for support, så kan det være en god idé at købe et Premium Themes.

Her har vi lavet en liste over alternativer til de mest almindelig udbydere (fx. WooThemes, Mojo-Themes og Themeforest) som er en anbefaling værd:

Frogsthemes

WooThemes

Templatic

StudioPress

Solostrem

InkThemes

WPRemix

Press75

ElegantThemes

FlexiThemes

iThemes

NattyWP

Har du haft gode erfaringer med andre Premium Themes, så skriv endelig om dem i kommentarfeltet nedenunder, så vil de komme med på listen.

,

No comments yet.

Skriv et svar