Tjen Penge på din WordPress side

Når du publicerer indhold på internettet, så har du også mulighed for at tjene penge på det. Du kan overordnet benytte følgende to metoder: affiliate marketing (kommision) der giver dig en procentdel af salget du skaber på andre sider, og kontekstuelle reklamer (fx Google AdSense), hvor besøgende på din side får serveret reklamer på baggrund af a) Deres interesser b) din sides emne.

Den nemmeste måde at komme i gang med kontekstuelle reklamer er via Google AdSense. Opret en gratis konto, blive godkendt og start med at hive kode-stumper ud fra Googles interface, som de så fylder med reklamer.

Affilliate marketing er ikke helt så ligetil… og dog. Hvis du skriver om fx trampoliner, kan du smide nogle links ind i din tekst, der sørger for sporing. Hvis de besøgende så køber noget, så får du en procent-del af salget. Man skal altså holde styr på aftalerne, links med videre. Nemt at komme i gang med, men kræver lidt mere styring end ovenstående. Du skal typisk igennem et affiliate netværk for at få adgang til de forskellige ‘butikker’.

Lille oversigt over Affiliate Netværk

Ved affiliate netværk forstås en virksomhed/online marketing bureau, der giver annoncører mulighed for at markedsføre deres produkt/hjemmeside mv. via hjemmesider (affiliate partnere), der tjener penge ved at indsætte reklamerne på deres hjemmeside.

Det vil sige at du kan ved at indsætte reklamer via annoncer eller link, kan tjene penge hver gang en bruger klikker/købe el. lign. via din annonce/link.

Der findes et hav affiliate netværk, både internationale og danske. Men vi har her samlet en oversigt over de mest populære danske affiliate netværk.

Partner-Ads har også et stort udvalg af kampagner, her kan du dog også ofte finde mindre hjemmesider ift. EuroAds.

EuroAds er et af Danmarks største affiliate netværk, og du har her adgang til over 170 kampagner. De har et mere bredt udvalg af kampagner, lige fra bøger til tøj og meget mere.

Stort netværk, der også dækker godt i udlandet. Flere eksklusive kampagner. God service og sikre udbetalinger.

Mange flere kan nævnes; AdService, Zanox, AdService fx i affiliate sammenhæng.

No comments yet.

Skriv et svar