Responsive WordPress Themes

Responsive WordPress Themes er det nye sort. Et theme som tilpasser sig den besøgendes skærmstørrelse øger brugervenligheden (og hvis du går i nogen form for handel, så kan det også øge konverteringsraten) på din WordPress hjemmeside.

De fleste WordPress themes bliver efterhånden bygget responsivt fra start. På denne side, fokuserer WP-Tips på nogle af de gode og funktionelle WordPress themes indenfor denne type.

Tilbud på Responsive WordPress Themes

00_preview.__large_preview

Avada – et meget populært og fleksibelt Responsive Theme

Når man har med WordPress at gøre, så er der altid nogle brede skuldre man kan stille sig på, når man skal fra A til B. Hvis det er templates der skal skiftes, er der et utal af muligheder, både gratis og kommercielle. Vi kommer dog ikke udenom Envatos store handelsplads. Gå efter de populære temaer, og man skulle mene du var godt hjulpet. Ovenover et splash fra Avada. Et meget populært reponsive theme. Herunder Enfold, der er en meget brugt, fleksibelt og funktionelt responsive WordPress theme.

1_preview.__large_preview

Enfold – endnu et voldsomt populært WordPress theme

Du kan finde mange flere populære og billige theme her: Flere populære themes

Skal det være det nyeste, så er der i rigelige mængder inspiration her:

De Nyeste WordPress themes

 

    Der er mange steder at handle. ElegantThemes er et af de mest populære. Dels fordi det er utroligt billigt, men også fordi det er godt. Det behøver i øvrigt ikke koste noget, at finde et fint responsivt tema til din WordPress installation. Du kan starte med at kigge i de store gratis udbud, der er frit tilgængeligt på WordPress.org her.