Fremragende SEO plugins til WordPress

Søgemaskineoptimering (også kaldt SEO) er utrolig vigtigt for din hjemmeside, hvis du vil ses og have mere trafik på din hjemmeside. Det kan være lige meget hvor flot din hjemmeside er, hvis den ikke er søgemaskineoptimeret, og dermed bliver besøgt.

De fleste temaer i WordPress er ret godt søgemaskineoptimeret, men for at få det optimale ud af din SEO, er der et par SEO plugin i WordPress som du er nød til at have, hvis du vil højere op på Google. De dækker langt mere og har mange flere funktioner, end de indbyggede indstillinger, der ofte følger med på forskellige WordPress temaer.

Så derfor kan du nedenunder se en liste over de SEO plugin, der vil være gode for din hjemmeside.

WordPress SEO er klart det bedste SEO plugin lige i øjeblikket. Det har de mest basale ting, som at ændre sidernes Site Tittle, Meta Description, Meta Keywords og lign. – til mere kompliceret ting som Canonical tag osv. Det rigtige gode ved WordPress SEO, er at den laver en side analyse af hver af dine sider, hvor den kommer med nogle gode råd til hvordan du kan gøre siden mere søgevenlig. Det skal du simpelthen have på din hjemmeside.

Alternativer til WordPress SEO: Platinum SEO Pack og All in One SEO Pack.

Der er delte meninger om Sitemap er en god idé. Men har du en dynamisk hjemmeside, hvor det kan være svært for Googles crawler at finde siderne, kan det være en rigtig god idé at bruge Sitemap. Du skal dog ikke bruge XML Sitemap (det er da flere grunde til, bl.a. at det ikke gavner din interne linkstruktur, da det ikke overfører noget linkjuice). Du skal derfor bruge helt almindelige HTML sitemap. HTML Page Sitemap generere et automatisk sitemap til din hjemmeside. Den giver også en flottere oversigt over dine sider end fx Google XML Sitemap, du kan bl.a. her se vores Sitemap.

Men hvordan tjekker du hvilken plads du er på Google, på forskellige søgeord? Det kan Google Positioner hjælpe dig med. Du kan tilføje nogen søgeord (fx katte, hvis du skriver om katte), også viser den dig hvor og hvilken plads du ligger på Google på det søgeord. Fremragende SEO plugin!

No comments yet.

Skriv et svar