De 6 flotteste One-Page temaer

Kigger du efter et simpelt tema til din hjemmeside, kan One-Page temaer være noget for dig. One-Page temaer bliver mere og mere populært, og de kan bruges til mange ting, bl.a. til en kort beskrivelse af din virksomhed over komplette webshops. Derfor er der her samlet de 6 flotteste One-Page temaer.

The One Pager – Demo

theonepager-wordpress-theme

The One Pager fra WooThemes er et flot og funktionelt et-sides tema. Et fint framework med mange muligheder. Det er blandt andet bygget til også at understøtte WooCommerce.

Coalition – Demo

Coalition1

Coalition er et flot minimalisktisk forretnings og portfolio tema, som er super nemt at opsætte.

Cocoon – Demo

Cocoon

Cocoon er et professionelt og enkelt tema, som er perfekt for alle typer virksomheder og personlige hjemmesider. Det fungere i alle browser: Firefox, IE, Chrome, Safari osv.

Jumper WPDemo

Jumper

Jimper WP er et flot og enkelt One-Page tema + blog. Temaet henvender sig mest til kreative mennesker (fx grafisk designer, fotografer etc.), som vil vise deres arbejd frem på simpel og kreativ måde.

SCRN – Demo

scrn-wordpress-theme

Et flot tema med mange muligheder, deriblandt at det er responsivt, har et avanceret kontrol-panel og mængder af brugbare shortcodes.

SoloDemo

Solo

Et lækkert tema med en elegant stil med jQuery  effekter. Det er kompatibelt med alle de store browser (IE, Chroome osv.).

,

No comments yet.

Skriv et svar